ABOUT


Assalamualaikum.
Nama saya ialah Hasmad Bin Ahmad. Saya SERVICE CENTRE Tune Talk ToneEXcel. Nombor keahlian ToneEXcel saya ialah 454421. Saya bekerja sepenuh masa dengan salah sebuah syarikat terkemuka Oil and Gas di Kuala Lumpur. Saya menggunakan ToneEXcel kerana ia boleh memberi pulangan kepada saya. Saya ingin mengajak semua pembaca untuk menyertai program ini.
Memang dah menjadi keperluan anda dan saya untuk menggunakan handphone. Begitu juga dengan kebayakan orang. Dengan memilih ToneEXcel kita mendapat pulangan. Tukarlah kepada ToneEXcel. 
Ini lah revolusi cara kita mengguna telefon bimbit. Guna Handphone Duit Masuk.
Upline saya ialah mentor saya iaitu Saudara Azizi Ali yang merupakan pakar kewangan dan jutawan. Saya mengajak anda untuk bersama-sama mengikuti jejak jutawan dengan menyertai program ini untuk mencapai financial freedom.

Lakukan lah 2 perkara di bawah ;
1. Tukar lah telco telefon yang anda guna sekarang (M_xis, C_lcom, D_gi, dan sebagainya) kepada ToneEXcel dan kekalkan nombor anda. (ya, anda boleh kekalkan nombor kesayangan anda)
2. Rujuk lah orang lain kepada ToneEXcel.

Bila mereka sertai anda, bertukar kepada ToneEXcel, dan top up setiap kali nak pakai telefon...anda akan dapat komisyen setiap kali mereka top up... ya setiap kali mereka top up setiap jam, hari dan bulan.

Kalau ada 50 orang dalam kumpulan anda, anda akan dapat komisyen daripada top up 50 orang tersebut. Dan ianya tak berhenti di situ, mereka yang anda rujuk ni juga akan beritahu rakan-rakan mereka dan bila rakan-rakan mereka ni sertai ToneEXcel dan top up, anda masih lagi dapat komisyen.

Jadi, tak mustahil anda akan dapat komisyen top up dari 1,000, 2,000 atau 10,000 ahli nanti.

Mereka pula boleh top up di mana-mana mereka suka - maybank2U, CIMBClicks, 7-Eleven, kedai mamak, kedai runcit dan sebagainya.

Kenapa nak tukar ke ToneEXcel?
ToneEXcelcel boleh bagi duit pada anda dan telco lain tak boleh bagi, anda
yang bijak pun tahu mana lebih baik, bukan?

Dan juga anda akan jimat seperti pengiraan dibawah.

So... jangan bertangguh!
Jom, bertukar ke ToneEXcel... mudah sahaja.

WhatsApp atau PM saya.
http://projekpendapatanpasif.com/
https://www.facebook.com/pages/ToneExcel/
Phone : 01115167524

No comments:

Post a Comment